Новини

Енріке Іґлесіас утретє стане батьком

29 января 2020

Колишня професійна тенісистка Анна Курнікова потрапила в камеру папараці з опуклим животом. Вона якраз проводила час на човні з батьком дитини Енріке Іґлесіасом у Маямі.

Ексспортсменка ніколи не повідомляла про свою вагітність, але від усюдисущого ока мисливця за знімками таке нелегко приховати.

Нащадок стане третім у сім’ї пари, яка разом з 2001 року. Знаменитості почали зустрічатися після знайомства на знімальному майданчику його кліпу «Escape». 2017-го народилися їхні близнята Ніколас і Люсі.

Енріке якось поділився тим, як батьківство змінило його.

«Це одне з найкращих почуттів у світі. [Я відповідальніший]. Я їжджу повільніше. Думаю про дурні речі ще кілька разів, перш ніж їх робити. Сподіваюся, буду класним і вправним татом», – мовив артист.

Як і в багатьох інших пар, у них були свої злети й падіння. 2013-го Іґлесіас і Курнікова ненадовго розбіглися, але потім знову почали жити разом.

«Ти переживаєш свої добрі часи, переживаєш свої погані часи. Мені важко повірити, що існує така річ, як ідеальні стосунки. Я не думаю, що це існує», – зазначив співак.

Гітмейкер «Hero» розповів про свою другу половину:

«По-перше, вона найкрутіша у світі дівчина. І вона розуміла, хто я, була готова пожертвувати своїм особистим часом на користь мене й дозволити мені займатися моєю музикою. Це величезна жертва, і я вельми поважаю це».

Після багатьох років разом снували чутки, що 2010-го пара нарешті заручилася, а згодом і побралася. Вона навіть використовувала його прізвище в соціальних мережах, але знаменитості досі не живуть у шлюбі.