Новини

Енріке Іґлесіас й Анна Курнікова поділилися першими світлинами своїх новонароджених близнят

17 января 2018

Через місяць після того, як Енріке Іґлесіас й Анна Курнікова стали батьками близнюків, нарешті з’явилися перші знімки їхніх нащадків. Зображеннями дітей 16-го січня поділилися самі батьки на сторінках в Інстаграмі.

Першим немовля продемонстрував Енкіке. «Моє сонце», – підписав артист світлину, на якій видніється його голова поруч із дитиною.

Через годину Анна поділилася іншим знімок із, імовірно, іншим близнюком. На картинці бачимо колишню професійну тенісистку, яка цілує немовля в щоку. Вона також прокоментувала викладене словосполученням «Моє сонце».

Імена дітей іще невідомі, але джерело повідомило «Entertainment Tonight», що близнят звуть Ніколасом і Люсі. «Про дітей не знали навіть їхні родини, – зазначив інсайдер. – Вони довго готувалися до появи малюків і тепер на сьомому небі від щастя».

Джерело продовжило: «Пара витратила чимало часу та грошей на приготування в будинку. Приватність найголовніша для них, але Енріке хоче поділитися любов’ю зі світом. Вони обоє дуже дбайливі батьки».

Проте в інтерв’ю з журналом «Hola!» мати Енріке, Ізабель Преслер, уточнила, що Анна не навмисно приховувала вагітність. Мовляв, бути закритою – це її спосіб життя.

Енріке та Анна вперше зустрілися 2001 року, коли спортсменка знялася в його кліпі на пісню «Escape». Того ж року вони почали зустрічатися, а 2013-го на деякий час розбіглися. Подейкували, що пара вже побралася, але чутки так і не підтвердили.