Новини

Ф’ючер заспівав у новій композиції «Last Name», що збентежений батьківською драмою

15 ноября 2019

Гіп-гопартиста Нейведіуса Демана Вілберна, більш відомого як Ф’ючер, останнім часом згадують у ЗМІ не за музичну, а біологічну плодовитість. Тепер він і в композиції цю тему прокоментував.

Артист зосередився на Елізі Рейн – черговій пані, котра заявляє, що народила від Ф’ючера нащадка.

Трек за участю Lil Durk називається «Last Name». Його виклали до мережі 14-го листопада.

Наполягаючи, що нова пісня не є дисом на Елізу, артист пригадує своє вуличне походження та говорить про найбільший страх – жінок, які бажають стати власницями його прізвища. В одному з куплетів пісні Ф’ючер, після низки ненормативних висловлювань, зазначає: «Я не знаю її імені, вона хоче народити мою дитину».

У композиції на три з половиною хвилини репер також підкреслює, що він не є поганим татом. «Ми не тікаємо від відповідальності, Мені соромно за цей безлад, який я спричинив», – повідомляє Ф’ючер.

Еліза Рейн позвалася на виконавця й вимагала виплати аліментів й здійснення опіки над дитиною. Ф’ючер постійно заперечував, що є батьком дитини Елізи, звинувачуючи її у спробі трясти з нього гроші, бо він заможний. Виконавець також вимагав заборонити жінці говорити про нього чи обговорювати цю справу публічно.

Однак пізніше суддя, який вів справу, виніс вердикт на користь позивачки, а також наказав реперу сплатити судовий збір.

Еліза – не єдина жінка, яка судиться з Ф’ючером через небажання останнього визнавати батьківство. Навіть сам артист згадував про п’ятьох матерів, від яких має дітей. Серед цих неньок присутня знаменитість – співачка Сіара.