Новини

Каміла Кабелло та Фаррелл Вільямс видали літній гімн «Sangria Wine»

18 мая 2018

Каміла Кабелло знову налаштована взяти теплу пору під свій контроль. Разом із Фарреллом Вільямсом вона 17-го травня представила композицію «Sangria Wine». До цього дует попрацював над хітовим синглом Каміли «Havana».

У близько тризполовиноюхвилинній пісні колишня учасниця Fifth Harmony віддає данину своєму корінню – співає іспанською. Тим часом голос виконавця «Happy» лунає в приспіві.

Каміла та Фаррелл уперше виконали пісню 9-го квітня під час відправного концерту в межах туру «Never Be the Same» у Ванкувері. Попри те, що музиканти записали композицію ще торік, вони вирішили відкласти реліз, оскільки вважали, що пісня буде актуальнішою для літа. Були натяки, що вони потішать публіку цим треком на цьогорічній церемонії «Billboard Music Awards», де Каміла номінована на «Найкращу співпрацю» за пісню «Havana».

Окрім видання синглів, Кабелло нещодавно розповіла про свою битву з ОКР. В інтерв’ю співачка назвала розлад «дивним» і додала:

«У кожного є свій спосіб боротися зі стресом. У моєму випадку, якщо я чимось дійсно знервована, то я думатиму про це знову і знову. І немає значення, скільки разів я дійду до вирішення. Я відчуваю, що станеться щось погане, якщо я не думатиму про це».

«Нині я відчуваю, що значно посилила контроль. Аж до того, що ловлю себе на думці: «Ага! Гаразд, це всього мій обсесивно-компульсивний розлад». Я вчетверте запитаю про це в мами, а вона відповість: «Це – обсесивно-компульсивний розлад. Ти маєш це відпустити»», – поділилася Каміла.