Новини

Ферґі вибачилася за невдале виконання американського гімну

20 февраля 2018

Слідом за негативною реакцією після баскетбольного матчу «All-Star Game» Стейсі Ферґюсон офіційно вибачилася через погано виконану роботу. У заяві співачка зазначила, що все пішло не так, як вона планувала.

«Для мене завжди було честю та гордістю виконувати національний гімн. І вчора я хотіла спробувати зробити щось особливе для Національної баскетбольної ліги, – пояснила виконавиця. – Я ризикнула з артистичністю, але, ясна річ, це не спрацювало. Я люблю цю країну й чесно старалася виконати все якнайкраще».

Особливе виконання національного гімну США Ферґі викликало шквал емоцій у соцмережах. Дехто навіть охрестив його «найгіршим в історії».

Не стояли осторонь і деякі знаменитості. Комедійна американська акторка Розанна Барр написала в Твіттері: «Хто бачив виконання Ферґі національного гімну під час «All Star Game» НБА? Думаю, мені ліпше промовчати».

Акторка Леслі Джонс також зачепила співачку, розмістивши в Інстаграмі уривок виступу з коментарем: «Тим часом знову в штатах… Я залишилася на кілька днів і всі ви з глузду поз’їжджали! Чому це сталося? Не всім під силу це робити! Могли б уже мене, чорт забирай, запросити співати!».

Хлоя Кардашіан зазначила в Твіттері: «Відкриття «The All Star» збентежило мене. Що, трясця, відбувлося? Хто-небудь скажіть мені!»