Новини

Ферґі представила ще два нові кліпи

27 сентября 2017

Після тривалого мовчання Ферґі просто фонтанує прем’єрами. Вона святкує реліз другого студійника «Double Dutchess» оприлюдненням кліпів на баладу «Save It Til Morning» і рухливу композицію «Just Like You».

У ролику на «Save It Till Morning» артистка, схоже, зобразила стосунки з колишнім чоловіком Джошем Дюамелем. У центрі сюжету – пара, до якої належить сама виконавиця та Джей Ернандес. Головні герої усміхаються та показують єдність на публіці, а за зачиненими дверима гризуться.

 

У другому ролику героїня Ферґі теж має непрості стосунки з чоловіком, якого втілив Марк Вандерлу.

 

42-річна виконавиця та на два роки старший за неї Джош Дюамель розбіглися після восьми років шлюбу. У них є чотирирічний син Аксель. Спочатку знаменитості зберігали розлучення в таємниці, але врешті-решт вирішили розповісти про це публіці, оскільки більше не могли прикидатися парою. «Чесно кажучи, нам було ніяково, коли нам ставили всі ці романтичні запитання», – розповіла під час недавнього інтерв’ю про той період артистка, котру насправді звуть Стейсі Ферґюсон.

Альбом «Double Dutchess» дістався публіці 22 вересня. Разом із ним видали супровідний диск «Seeing Double», до котрої потрапили всі її кліпи.

Раніше Ферґі представила кліп на пісню «Like It Ain’t Nuttin».