Новини

Ферґі та Нікі Мінаж продемонстрували свої запальні характери в кліпі на пісню «You Already Know»

21 сентября 2017

Ми всього за тиждень від релізу довгоочікуваного альбому Стейсі Ферґюсон (вона ж – Ферґі) «Double Dutchess». Щоб цей період не здавався шанувальникам таким нестерпним, артистка поділилася з ними новим кліпом на спільну з Нікі Мінаж пісню «You Already Know». У музичному ролику виконавиці залучені в запальний і спокусливий танок.

Ферґі практично кохається з камерою, вихиляючись перед технікою в латексному костюмі. А Нікі в деяких сценах виконує роль звабливої керівниці. Концепція чорно-білого кліпу схожа на попереднє відео Ферґі на сумісний із Ріком Россом трек «Hungry».

 

Альбом «Double Dutchess» має прибути 22 вересня. Співачка працювала над ним три роки.

«Мені шкода, що на це пішло стільки часу. Для тих із вас, хто чекав, скажу, що в мене дитина і чоловік, і мені потрібен сон, і я просто дуже піклуюся про це. Але, сподіваюся, гра варта свічок», – нещодавно зазначила Ферґі.

Також артистка розповіла про платівку таке: «Чимало цього справді автобіографічне і, знаєте, у мене був гастрольний альбом із Black Eyed Peas, але в ньому не було часу та місця для випускання власних почуттів, думок й емоцій. Тож мій другий альбом – це місце для мене, так що в ньому чимало емоцій».

«Double Dutchess» буде першим проектом Ферґі, виданим відтоді, як вона залишила старий лейбл. Тепер артистка творить на власному «Dutchess Music». «Це можливість оприлюднювати мою сольну музику, а також розвивати та виховувати нових виконавців. Це наступний розділ моєї кар’єри, який дозволить мені розвивати незалежність як артистці та бізнесвумен», – поділилася співачка.