Новини

Ферґі заполонила мережу кліпами: за чотири дні вона представила вже шостий музичний ролик

27 сентября 2017

Після релізу «Double Dutchess» 22 вересня Стейсі Ферґюсон продовжує викладати в мережі серію музичних відео на треки з диска. Геть нещодавно вона представила кліп на пісню «A Little Work», який нагадує короткометражний фільм. У цьому кліпі, схоже, відображена боротьба співачки з психічними розладами та наркозалежністю, котрих вона зазнавала до роботи із гуртом Black Eyed Peas.

Приглушеним голосом Ферґі розповідає про «важкі періоди» свого життя. «Я дійшла до того, що бачила диявольське всюди. Обличчя Диявола, – за кадром лунають слова артистки, а тим часом бачимо, як вона йде вулицями нічного міста та заходить у розмальовану графіті церкву. – Примари, що з’являлися переді мною, казали: «Лети, лети, лети». Я б могла завжди залишатися в такому стані – слухала б нашіптування цих примар…».

Потім чорно-білий відеоряд змінюється на кольоровий, а виконавиця приміряє на собі образи пацієнтки психіатричної лікарні, сумлінної домогосподарки, нареченої, вдови та інших героїнь. А наприкінці майже дванадцятихвилинного ролика вона виходить із церкви з сином Акселем.

 

До речі, артистка не вперше залучає нащадка до своєї творчості. Голос малюка, приміром, лунає в її трекові «Enchante».