Новини

Future і Young Thug улаштували містичні витребеньки в екранізації треку «Group Home»

5 апреля 2018

Поки фани чекають від Future свіжої музики, репер вирішив їм нагадати про себе музичним роликом на пісню «Group Home», яку записав із Young Thug’ом. Трек потрапив до їхнього сумісного мікстейпу «Super Slimey».

Режисером кліпу став Ґебріел «Video God» Гарт. Починається ролик зі сцени засніженого будинку, перед яким стоїть білий спорткар, метушливих дітлахів і підвішених догори дриґом об’єктів, що нагадують трупи в чорних поліетиленових мішках. В одній із кімнат помешкання бачимо реперів, котрі починають читати свої рядки.

В одній із наступних сцен Thug тримає в руках магнітне ласо, яким схопив жінку. А жінка та витає в повітрі.

Диск «Super Slimey» видали 20-го жовтня минулого року. Він дебютував на другій позиції в «Billboard 200» з сімдесятьма п’ятьма тисячами проданих одиниць. Критики в цілому схвально відгукнулися про мікстейп.

Після появи альбому Future був зайнятий спільними та сольними проектами. Він об’єднав зусилля з Тейлор Свіфт, Едом Шираном, Кендріком Ламаром і Джей Роком. Геть нещодавно він попрацював із DJ Khaled’ом, Джеєм Зі та Бейонсе над треком «Top Off», у якому бей нібито кидає тінь на Кім Кардашіан.

Тим часом Thug анонсував, що цього року не видаватиме нової музики.