Новини

Future та Дрейк не побоялися забруднити руки в кліпі на пісню «Life Is Good»

10 января 2020

Екранізація свіжої співпраці Future та Дрейка «Life Is Good» прибула для вашої втіхи. Пісня, прем’єра котрої відбулася в четвер 9-го січня, з’явилася разом із візуальним супроводом. Він так само веселий, як і композиція.

У музичному ролику, знімання котрого очолив кліпмейкер Director X, Дрейк і Future беруться за різні роботи, щоб заробити на втілення мрій гроші. Вони забруднюються в автомайстерні, пораються на жвавій кухні, їздять на сміттєвозі, а також обслуговують клієнтів як працівники закладу швидкого харчування. В останній частині відео вони нарешті здійснили свою мрію, знявши разом музичне відео.

У кліпі також здійснили гостьові появи Lil Yachty, 21 Savage, Big Bank Black і Mike WiLL Made It.

Тим часом у самій пісні Future і Дрейк розповідають про життя, яке вони обирають, і про злети та падіння, які з цим пов’язані.

Екранізація «Life Is Good» ознаменувала першу співпрацю реперів відтоді, як 2018-го вони підготували трек «Blue Tint». Створенням чергової композиції виконавці дражнили з торішнього грудня. Future частково ознайомив із піснею в інстаграм лайві, а за кілька годин до прем’єри повідомив, що до створення твору долучився його канадський колега. Після того ущухли чутки про появу продовження «What a Time to Be Alive».

Артисти представили сумісний мікстейп «What a Time to Be Alive» 20-го вересня 2015-го. Музичні критики загалом позитивно відреагували на 11-трекову збірку, котра дебютувала на верхівці «Billboard 200».