Новини

«Гарна робота»: Аліша Кіс присвятила композицію медикам

24 апреля 2020

Гітмейкерка представила свіжу пісню «Good Job» у четвер. У коментарі для «CNN» пояснила, що мелодія спочатку була написана місяці тому як данина невідомим героям у її власному житті.

«Це завжди була вельми особиста пісня й така гостра пісня, – сказала вона. – І щоразу, коли я вмикаю її, навертаються сльози, бо я думаю про свою матір, я думаю про бабусю, я думаю про своїх друзів, які не можуть звести кінці з кінцями».

Одначе коли пандемія коронавірусу охопила земну кулю, слова набули іншого значення, й Аліші забаглося поділитися композицією з медпрацівниками, представниками служб на передовій, батьками, вчителями й усіма, хто заходився діяти під час кризи в царині охорони здоров’я.

«Часто люди не відчувають, що виконують гарну роботу. Вони відчувають себе під водою й наче ніколи не буде світлого дня. Швидке перемотування до сьогодення, де ми тепер, – і видається, що пісня була написана про це», – додала 39-річна виконавиця.

Композиція стане тематичною мелодією під час кампанії «CNN Heroes», за допомогою котрої вшановують простих людей, що стали героями під час кризи Covid-19. У межах ініціативи відвідувачам платформ телерадіокомпанії запропонують оглянути світлини й відеозаписи представників їхніх спільнот, які змінили ситуацію під час блокування.