Новини

Гаррі Стайлс і модель Каміль Роу розбіглися

31 июля 2018

Торік їх уперше помітили разом у Нью-Йорку. Співак і модель трималися за руки. Побачення відбулося після того, як артиста й манекенницю познайомила спільна подруга – телеведуча, модель і редакторка британського глянцю Алекса Чанг.

Видання «The Sun» повідомляло, що колишній учасник One Direction представив Каміль своїй родині у грудні. Через три місяці янголя «Вікторіас Сікрет» помітили на концерті Гаррі в Парижі разом із його матір’ю Енн Твіст. Нині автори публікації стверджують, що пара поставила на паузу свій роман через два тижні після того, як Стайлс завершив у липні грандіозний світовий тур на вісімдесят дев’ять концертів.

Річні стосунки – це його найдовші стосунки. Роман почався після коротких стрічань із 28-річною фуд-блоґеркою Тесс Ворд. А ще до того він крутив із Тейлор Свіфт, Кендалл Дженнер і Карою Делевінь.

Джерело також розповіло «The Sun», що парі було добре разом, і Каміль постійно підтримувала кар’єру Гаррі. Однак щодня бачитися на сцені, мовляв, їм було не вельми комфортно.