Новини

Гаряча новина: «Першу космічну місію» М1 перенесено через погодні умови

14 ноября 2018

Уперше в історії українського телебачення та шоу-бізнесу статуетку «M1 Music Awards» мали запустити в космос у спеціальному прозорому зонді. Проте, як повідомила у спеціальному прямому включенні інформаційна служба М1, телеканалу не дали дозвіл на реалізацію запуску через несприятливі погодні умови.

Сьогодні в столиці зафіксували сильний снігопад і шквальний поривчастий вітер. Ці обставини унеможливлюють проведення космічної місії. Судячи з прогнозів метеорологів, найближчим часом ситуація не покращиться.

Синоптики обіцяють: уже завтра погода буде сприятливішою. Тож підкорення космосу не скасовується, а переноситься.

15-го листопада о 14:00 дивіться прямі включеннях на М1 про те, як утілюється в життя на перший погляд неможливе. Також завтра о 19:00 у прямому ефірі телеканалу М1 відбудеться PRO-PARTY церемонії нагородження «M1 Music Awards», у межах котрої назвуть імена найкращих діячів шоу-бізнесу. Іще на PRO-PARTY «M1 Music Awards» оголосять список номінантів на премію 2018 року.

«M1 Music Awards. 4 Seasons» відбудеться вже 1-го грудня в київському Палаці спорту. Це – четверта церемонія нагородження премією «M1 Music Awards». У масштабному гала-концерті свої ексклюзивні номери представлять Тіна Кароль, «Время и Стекло», MONATIK, NK | Настя Каменських, Alyosha, ALEKSEEV, THE HARDKISS, Michelle Andrade, Ірина Білик, Mozgi, NIKITA LOMAKIN, KADNAY, MARUV, Оля Цибульська, KAZKA, Олександр Пономарьов і «Антитіла». Музичним продюсером премії стала відома співачка, володарка чотирьох нагород «М1 Music Awards» Тіна Кароль.

«М1 Music Awards. 4 Seasons».

1-ше грудня 2018 року, Палац спорту.

Квитки доступні за цим посиланням.