Новини

Гаряче: NIKITA LOMAKIN презентує інтимний кліп “Зеркала”

28 марта 2019

— Публіку дуже “чіпляє” ця пісня. Після прем’єри багато говорили, що чекають на кліп саме на “Зеркала”, — поділився співак. — У ньому — кілька сюжетних ліній. Є момент, де я залишаюся наодинці з собою, — це час, коли я пишу пісню. Я завжди пишу пісні сам. Щоб розповісти свою історію, мені не потрібні інші люди… І є моменти близького контакту двох людей, яким може бути як реально добре, так і реально боляче. Упевнений, це зачепить. Чесні емоції зачіпають завжди!

Прихильниць молодого виконавця однозначно порадують відверті любовні сцени в кліпі. В “Зеркалах” NIKITA покаже себе дещо “wild” у найкращому сенсі цього слова, не соромлячись енергії закоханого чоловіка, що страждає. Сам співак так прокоментував обраний для відео сюжет:

— Мені комфортно. Я не ставлюся до цього як до чогось вульгарного. Для мене в цьому плані меж не існує. Я вважаю, що все, що чесно, — красиво.

 

Режисером кліпу стала відома українська кліпмейкерка Катя Царик. За її словами, з усіх можливих ідей для кліпу було обрано ту, в якій є історія та філософія:

— NIKITA LOMAKIN — дуже гармонійний хлопець, він дуже чітко знає і прекрасно розуміє, про що співає, будучи автором пісень. Він абсолютно щиро доносить ту суть, яку вкладає в пісні. І мені подобається, що в ньому немає фальші. Він сам не сприймає її, тому я відмінно його відчуваю.

Прем’єра кліпу “Зеркала” від NIKITA LOMAKIN відбудеться сьогодні, 28 березня, в прямому ефірі проекту “СКВОТ” на телеканалі М1 о 14:00. Відео вже є на YouTube-каналі виконавця.

NIKITA LOMAKIN. Перший сольний концерт

5 квітня, 19.00, клуб “Atlas”

Квитки: https://goo.gl/Mztywe

NIKITA LOMAKIN

Facebook: https://www.facebook.com/nikitalomakinofficial

Instagram: https://www.instagram.com/nikitalomakinofficial

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCymDGImjGEQB1WUePOiQEQA