Новини

Гарячий шоколад знімає кліп на пісню «Не могу отвыкнуть»

21 сентября 2017

На знімання свіжого ролика режисери надихнулися після перегляду стрічки База Лурмана «Великий Гетсбі». Тож екранізація пісні «Не могу отвыкнуть» змусить глядача поринути в колоритну епоху тридцятих років двадцятого століття. Вінтажне вбрання, оригінальні декорації та ретроавтівки — ось що буде в кадрі.

Дмитро Клімашенко продюсер, режисер: «Повальное сейчас количество клипов на телеэкранах, но при этом нет ничего интересного, и все клипы похожи один на одного. Поэтому, естественно, этот шаг был довольно таки дерзким, серьезным, потому что передать то время — это надо умение, нужно иметь вкус, и, на самом деле, чтоб и песня соответствовала. Песня у группы Горячий шоколад, я думаю, более чем хорошая».

А ще кліп на пісню «Не могу отвыкнуть» можна назвати транскордонним. Його знімали в Каннах і Києві. За весь період знімання учасниці Гарячого шоколаду жодного разу не вередували.

Дмитро Клімашенко, продюсер, режисер: «Начинают капризничать те звезды, которые на самом деле ничего из себя не представляют. Группа Горячий шоколад — это люди поющие, люди, которые живут музыкой, живут гастролями».

Учасниці колективу підтвердили, що працюють не покладаючи рук. Знімальна EmOneNews дізналася, чи був у таких заклопотаних артисток вільний час у Каннах.

Гарячий шоколад: «У нас не было свободного времени. Очень-очень мало. Когда у нас все-таки одна минуточка была, мы обязательно с девчонками собирались, шли на пляж и прогуливались улицами Франции».

А от чи переглядали співачки фільм «Великий Гетсбі», так і не зрозуміло.

Для оригінального відео режисери обрали банальну історію. Заміжня дівчина, котра живе в розкоші, закохується в іншого. Однак перед нею дилема: обрати багате життя чи любов.