Новини

Гейлі Болдвін поділилася емоційною публікацією з нагоди першої річниці заручин із Джастіном Бібером

8 июля 2019

Минув рік відтоді, як Джастін Бібер став на коліно й освідчився Гейлі Болдвін. Тож модель завітала до себе на сторінку, щоб поділитися роздумами про незабутній момент.

«Рік тому я сказала так, щоб бути твоїм найкращим другом на все життя, і сьогодні я люблю тебе ще дужче…» – написала 22-річна знаменитість поряд із сяйним знімком, на котрому вона зображена з виконавцем «Sorry» посеред пустелі. Пара, котра побралася у вересні 2018-го, сиділа просто на землі. Гейлі схилила голову на плече Джастіна.

«Життя щодня стає прекраснішим завдяки тобі, моє серце вічно належатиме тобі. Нумо до навчання та зростання разом…» – продовжила манекенниця й додала емодзі у вигляді серця та двох келихів вина.

Дехто з друзів залишив у розділі коментарів вітання для пари. Ешлі Ґрехем написала «Щасливої річниці, Г.Б.», а менеджер Бібера Скутер Браун виклав кілька сердець-емодзі.

Звісно, шанувальники також привітали подружжя. Серед їхніх коментарів є такі: «Не можу повірити, що це було рік тому! Ви обоє заслуговуєте на купу щастя та любові, і я тішуся з того, що ви знайшли одне одного. Зичу вам лише найкращого»; «Щасливої річниці, закохані пташенята. Я щаслива, що ви маєте одне одного в найважчі та найкращі моменти життя».

Джастін і Гейлі оформили шлюб у Нью-Йорку через два місяці після заручин. «Вони пішли вперед і зробили це, не слухаючи нікого», – зазначило тоді джерело. Кажуть, незабаром вони планують улаштувати релігійну церемонію з родиною та друзями.

«Пара проведе урочисту церемонію перед Богом і всіма, кого любить», – поділився інший інсайдер.