Новини

«Горячий шоколад» підготувався до роботи на Лазуровому березі

21 сентября 2017

Чим яскравіше ти світишся, тим більшою зіркою ти є. Вітчизняні селебритіз активно готуються до літнього сезону. Хтось квапиться відіграти концерт і чкурнути на курорт, а комусь доводиться працювати. Справжні трудоголіки вітчизняного шоу-бізу, гурт «Горячий шоколад», не збирається вести безтурботний спосіб життя. Принаймні найближчий місяць. Дівчата в поті чола готуються до зйомок нового відео «Две недели рая», які відбуватимуться дійсно у райських умовах — Ніцца і Канни. Але як їхати у такі знані місця й без суконь? Допомогти вирішити цю проблему зголосилася дизайнерка Анастасія Іванова.

Анастасія Іванова, дизайнер: «Идея была — длинное шикарное платье желтого цвета. И вот сейчас оно вживую, естественно, на девчонках смотрится еще в миллион раз лучше».

Виявляється, от на сукні було витрачено двадцять п’ять метрів тканини. Жовте цього літа — в тренді! Знімальній групі пощастило підглянути примірку нарядів зірками.

Гурт «Горячий шоколад»: «Загар, цвет волос, “Горячий шоколад” в желтом. Ну, это такое потрясающее соединение цвета».

«Шоколадки» зізнаються, що окрім суконь, глядачі побачать у новому відео розкішну віллу, дорогі автівки. І, звичайно, оголених, але не зовсім їх.

Гурт «Горячий шоколад»: «Один образ, конечно же, будет пляж, солнышко. Есть образы: шикарная вилла, спортивные машины, платья, красивые девушки, гламур…»

Що ж, сукні обрали, з локаціями визначилися. Тепер залишилося дочекатися знімального процесу і власне кліпу.