Новини

Гурт Black Eyed Peas дражнить «радісною» новою музикою

23 апреля 2020

Will.і.am каже, що пандемія коронавірусу спонукала на створення найліпшої музики Black Eyed Peas.

Колектив, до котрого також належать apl.de.ap і taboo, нині працює над своїм восьмим студійним альбомом. Головним синглом останнього буде «Mamacita» із Ozuna і J Rey Soul. Тим часом лідер колективу пояснив, що кожне лихо призводило до появи найкращих творінь Black Eyed Peas. Так артисти додавали світові певної гармонії.

Will розповів для колонки «Bizarre» газети «The Sun»:

«2001-го ми вирушили на гастролі наступного дня після 11-го вересня. 24-го листопада ми написали «Where Is The Love?» Під час фінансового 2008 року я написав «I Gotta Feeling»».

Цього разу, після виходу позаторік політизованого лонґплея «Masters of the Sun Vol. 1», шанувальники можуть очікувати на повноцінний попальбом.

Гіп-гопер продовжив:

«Чи ми бажали підготувати попальбом? Так. Чи було занадто ризиковано зробити перерву на сім років? Так».

Apl додав:

«Ми повертаємося до своєї справи. Додайте ту енергію, ту радісну музику, щоб зайняти вас на ці три хвилини».

Taboo зазначив, що успіх Black Eyed Peas для них зводиться до постійного «перевинайдення себе». Це, мовляв, гарантує, що вони зберігатимуть свій музичний почерк у міксі.

Виконавець пояснив:

«Не так багато людей, які можуть перевинайти себе й продовжувати перевинаходити себе. Ніколи не знаєш, що прибуде від Peas.

Ми кухарі, котрі вміють готувати за будь-яким рецептом, але у вас завжди буде тарілка Black Eyed Peas за знаним рецептом».

Will.і.am також раніше розповів:

«2020-го ми розпочинаємо свіже десятиріччя з шаленими електроефектами, неймовірною вібрацією та захопленням».