Новини

Гурт Black Eyed Peas представив кліп на пісню «Street Livin»

10 января 2018

Колектив Black Eyed Peas повернувся! Після кількох років без нової музики квартет неочікувано оприлюднив трек «Street Livin», а також кліп на нього. Стейсі Ферґюсон, вона ж – Ферґі, на жаль, не взяла участі ні в запису пісні, ні в кліпі. Артистка нині не працює з командою, бо зайнята просуванням сольного студійника «Double Dutchess».

У представленому чорно-білому кліпі роти учасників гурту накладені на світлини в’язнів, протестувальників й іммігрантів. Пісня зосереджена на проблемах жорстокості поліції та збройного насилля. Вона завершується словами: «Ви можете бути зґвалтовані системою, або сказати, «до біса систему»».

Після прем’єри колектив поділився в Твіттері посланням: «У нас є СИЛА разом досягти змін. Ці питання мають вирішальне значення для наших сімей, друзів, спільнот і світу».

Подібну звістку виконавці виклали й на офіційному сайті гурту. «У світі, де наші головні права людини часто ігноруються й система не поважає нас, – написали вони, – справедливе майбутнє можна досягти лише тоді, коли ми об’єднаємось і використаємо нашу колективну владу, щоб змінити ситуацію».

«Street Livin» – це перша свіжа пісня гурту за сім років. Соціальний трек є частиною коміксу «Masters of the Sun: The Zombie Chronicles», який Black Eyed Peas представив нещодавно. Гурт планує ознайомити публіку з віртуальним варіантом графічного роману на цьогорічному кінофестивалі «Санденс».