Новини

Гурт Depeche Mode приготував кіно «SPIRITS in the Forest», у котрому представлені історії шанувальників і концертні відео

20 сентября 2019

Новий повнометражний документальний і концертний фільм, який висвітлює культурний вплив Depeche Mode, покажуть у кінотеатрах усього світу. Режисером «SPIRITS of the Forest» став давній колега колективу Антон Корбейн. Демонстрація фільму відбудеться протягом однієї ночі – тільки 21-го листопада.

Фільм занурюється в глибоко емоційні історії шістьох особливих фанів Depeche Mode, які сплітаються разом із захопливими музичними шоу, які зняли в Берліні наприкінці туру «Global Spirit Tour» (тривав із 2017 по 2018 рік).

Інтимні документальні кадри, зняті в рідних містах шанувальників по всьому світу, також потраплять до документального фільму.

Лідер колективу Дейв Ґаган мовив:

«Я надзвичайно пишаюся, що ділюся цим фільмом і потужною історією, яку він розповідає. Дивовижно бачити цілком реальні способи, у які музика позначилася на життях наших шанувальників».

Клавішник, гітарист і співвокаліст Мартін Ґор додав:

«У сучасному світі суєти та розбіжностей музика дійсно може стати силою добра та об’єднати людей».

Щодо музики, то чотирнадцятий студійний альбом «Spirit» гурт Depeche Mode видав 2017-го. Того року Ґаган розповів «Rolling Stone», що частковим натхненням для створення диска послугувало те, що гурт уважає глобальною деволюцією.

«Я б не назвав це політичним альбомом, – сказав Ґаган. – Тому що я не слухаю музику в політичний спосіб. Але це, безумовно, про людство і наше місце в цьому».