Новини

Гурт Disclosure анонсував видання нового студійника «Energy» і поділився кліпом на заголовкову пісню

21 мая 2020

Свіжий диск видадуть на «Island Records» 28-го серпня. Це буде перший проєкт дуету відтоді, як вони видали в лютому мінідиск «Ecstasy».

Альбом «Energy» всіяний гостьовими вокалами. До нього доклали зусиль Common, Kelis, Slowthai, Kehlani, Syd, Мік Дженкінс, Aminé і Channel Tres.

Для заголовкової доріжки, яка прибула сьогодні, використали фрагменти співу Еріка Томаса. Його ж вокал засеплювали для «Intro» композиції «When a Fire Starts to Burn» із альбому «Settle». Переглядайте свіжий музичний ролик нижче.

«Коли ми знайшли Еріка багато років тому, він був схожим на золоту бомбу з цитат і мотиваційних промов. Навіть якщо він виступає в кімнаті для п’ятьох осіб, це було так, наче він звертався до стадіону. Він створює потужний ефект присутності та випромінює енергію, котрі легко передаються музиці, особливо гаус-музиці», – зазначили члени Disclosure в оголошенні про останнє семплювання голосу Томаса.

Артисти додали:

«Цього разу ми вирізали різні промови, щоб зробити щось, що має сенс. Те, що він каже, здебільшого – ціла концепція для запису, ось чому ця доріжка стала заголовковою».

Видання «Energy» включатиме екологічно відповідальні фізичні носії. Гурт Disclosure виступає проти використання ластикових твердих корпусів для компакт-дисків і касет. У пресрелізі пояснили, що для створення футлярів використають «рослинні і водоемульсійні фарби та лаки, а також суміші з переробленого та затвердженого Лісовоа наглядовою радою (FSC) картону».

Тим часом для створення вінілових примірників лонґплея використають матеріал, основою котрого слугує цукрова тростина.

Трекліст альбому «Energy» такий:

Watch Your Step

Lavender

My High

Who Knew?

Douha (Mali Mali)

Fractal (Interlude)

Ce n’est pas

ENERGY

Thinking ‘Bout You (Interlude)

Birthday

Reverie

Завтра увечері (22-го травня) також візьме участь у віртуальному «One Big Weekend» від «Radio 1», де також виступлять Арман Ван Гельден, The Black Madonna та Bicep.