Новини

Гурт Disclosure представив новий диско-соул-трек «Ecstasy»

25 февраля 2020

Електронний музичний дует, до котрого належать брати Ґай і Говард Ловренси, зачинилися в студії, де готували третій альбом. Час від часу музиканти діляться з шанувальниками порціями того, над чим вони працюють. У новому трекові, наприклад, засемпльована композиція «Fantasy» гурту сімдесятих Aquarium Dream.

В оголошенні виконавці прокоментували трек:

«Ця пісня з’явилася на початку 2019 року під час звукозаписувальної сесії в будинку Ґая в Лондоні. Ми з цікавістю підбирали зразки з різних диско- та соул-записів сімдесятих, коли раптом натрапили саме на те, що шукали, у Fantasy від Aquarium Dream. Ця композиція просто створена для того, щоб підвести людину та спрямувати її на танцмайданчик».

Новий сингл прибув через три тижні після записаного з Khalid’ом треку «Know Your Worth».

Останнім на сьогодні студійником гітмейкерів пісні «Latch» був «Caracal» 2015-го. 2016-го вони видали мінідиск «Moog for Love». Минулого літа члени Disclosure заявили: для довгоочікуваного третього лонґплея в них готово понад сто пісень.

Говард поділився:

«Ми працюємо над цією музикою вже два роки, і ми доходимо до того, що ми майже раді… Ми вже деякий час перебуваємо на етапі «майже». Просто продовжимо старатися й сподіваємось, що наступного року матимемо нову музику».

Студійні старання колективу відбуваються після того, як на початку 2017-го гурт повідомив про коротку перерву для «вельми потрібного відпочинку».

У той час музиканти звернулися до шанувальників:

«Нам справді бракує слів, щоб вичерпно подякувати кожному з вас. Ви змінили наше життя назавжди й дали нам можливість робити те, що ми любимо на цій планеті найбільше».