Новини

Гурт Florence & The Machine заспівав про «Світло любові»

17 апреля 2020

Прем’єру пісні Флоренс Велч анонсувала в інстаграмі вчора (16-го квітня). У публікації співачка зазначила, що композиція «Light of Love» спочатку мала з’явитися в її останньому альбомі «High As Hope» 2018 року, але цього так і не сталося.

«»Light of Love» – це невидана пісня з «High as Hope», вона так і не потрапила до диска, але я подумала, що представлю її сьогодні опівночі як маленький знак моєї любові», – написала лідерка гурту.

За словами Велч, вона видала пісню, щоб підвищити рівень обізнаності про Товариство інтенсивної терапії, яке забезпечує догляд і підтримку лікарів, медсестер й інших медичних працівників на передовій лінії пандемії коронавірусу. Співачка буде віддавати організації весь дохід від цієї авдіодоріжки.

«Палко люблю й сумую за вами. Духовно з вами із заблокованого Південного Лондона», – повідомила Велч.

Минулого місяця Флоренс поділилася колективним віршем про солідарність і підтримку під час карантину, створену з коментарів шанувальників.

«Будь ласка, напишіть один рядок, який ви б хотіли додати до «Колективної поеми», і я спробую її написати разом із вами. Якщо ви відчуваєте страх, тривогу чи ізольованість, я надсилаю вам свою палку любов. Я відчуваю те саме. Але творчість – це маленьке благословіння», – звернулася до публіки виконавиця.

Великобританія, як і більшість країн, нині залишається в закритому режимі. Останніми тижнями по всьому світу скасували чимало концертів, гастролей і фестивалів, щоб запобігти розповсюдженню коронавірусу. «Ґластонбері 2020» опинився серед них.

Тепер, коли значна частина світу перебуває на карантині чи в самоізоляції, виконавці зосередилися на віртуальних концертах.