Новини

Гурт Gorillaz дражнить черговою порцією «Song Machine»

18 февраля 2020

Гурт Gorillaz продемонстрував чергової уривок проєкту «Song Machine». Повідомлення надійшло через півтора тижня після прем’єри 30-го січня першого епізоду. Тоді від імені гурту виклали трек «Momentary Bliss», у якому були представлені Slaves і Slowthai.

Тепер колектив натякнув, що наступна серія «Song Machine» прибуде незабаром. Як доказ – ролик «The machine is rumbling…», викладений у твіттері вчора, 17-го лютого.

У кліпі лунає короткий музичний фрагмент, тим часом зі скрині вилазить анімаційний член гурту Мердок. Він каже «Гей», після чого відео різко обривається.

Гурт сказав фанам «слідувати на найближчою до вас «Song Machine»», щоб першими дізнатися про їхню наступну пісню.

Про проєкт «Song Machine» віртуальний барабанщик Gorillaz Рассел сказав:

«»Пісенна машина» – це цілковито новий спосіб робити те, що ми робимо. Gorillaz вишкрябують цвіль, бо цвіль постаріла. Світ рухається швидше, ніж перезаряджена частинка, тому ми повинні бути готові дременути. Ми навіть не знаємо, хто надалі крокуватиме через студію. «Пісенна машина» харчується невідомим, працює в чистому хаосі. Отже, що б там не трапилось, ми готові працювати так, наче завтра не буде. Ну, щоб ви просто знали…»