Новини

Гурт Hurts, схоже, дражнить поверненням

7 мая 2020

Манчестерський синті-попдует схвилював шанувальників повідомленням у соцмережах. Імовірно, колектив повертається до публіки.

Останнім альбомом Hurts був «особистий попзапис» 2017-го під назвою «Desire». І відтоді, як артисти завершили 2018-го в Європі турне, поводилися тихо, хоч мак сій.

Одначе тепер, либонь, прибуде їхній новий репертуар. Після мовчанки в соцмережах Тео Гатчкрафт й Адам Андерсон виклали серію чорно-білих знімків, а також запросили шанувальників ознайомитися з таємничим кодом на їхньому сайті й телеграм-каналом.

Про те, над чим працює гурт, відомо небагато, але Тео раніше розповів «NME»: їм подобається, «що вони не можуть зациклюватися, і що фани не здогадуються».

«Ми надаємо альтернативу попмузиці, яку люди слухають щодня. Це все, що ми хочемо зробити, ми не вписуємося в це. Не обов’язково, щоб усі були блискучими і шаблонними. Ви можете робити попмузику самостійно і по-своєму», – зазначив учасник Hurts.

Він додав:

«У різні способи ми створюємо спільноту. Напевно, це приваблює шанувальників, серед них це вітається. Те, що їм подобається в нас, різне, але те, що їх об’єднує, – це те, що всі вони люди, яким подобається «чужість» усередині нас».

Через рік після успіху дебютного альбому «Happiness» (виданий 2010-го) Hurts здобув нагороду від «NME» як «Найкращий новий гурт». Дует піднявся до стадіонних шоу, очолювання фестивалів у Європі, а також співпраць із Кельвіном Гаррісом, The Courteeners і Кайлі Міноуґ. Гатчкрафт також записав 2016-го низку авдіодоріжок із гіп-гоп-легендою The Game.