Новини

Гурт із Нового Орлеану відмовив Крістіні Аґілері в спільному виступі

14 ноября 2018

Виконавиця пісні «Dirrty» завітала до одного з барів Нового Орлеану 8-го листопада. Це була ніч перед її концертом у межах туру «Liberation». Там виступав місцевий реґґі-гурт Claude Bryant and the All Stars. Учасники цього колективу тішили публіку в закладі щочетверга. Аґілера, схоже, теж піддалася ґруву: танцювала під їхню музику всю ніч. Але танців їй було замало. Як повідомив «Billboard», знаменитість звернулася до лідера гурту Клода Браянта, котрий стояв на сцені, із пропозицією виконати з ним пісню. На відео, викладеному у Твіттері, чутно, як Аґілера звертається до Браянта: «Ти цього не хочеш? О, це нормально. Я не повинна тут співати».

Наступного вечора Крістіна пояснила ситуацію вже своїй аудиторії: «Я завітала до невеличкого бару, а там виступав цей гурт. Зі мною було кілька моїх танцюристів. Звертаюся до нього така: «Дозвольте мені просто вийти на сцену та поджемити з цим парубком. Може, я заспіваю яку пісню, або щось таке, і буде весело. Він не дав мені мікрофон. Він був дещо старше і, схоже, не бажав цього».

Клод, який проґавив приречений на успіх дует, нині, певно, кусає лікті. Пізніше виконавець так пояснив «WGNO», чому не пристав на пропозицію знаменитості:

«Мені шкода, Крістіно. Я просто вас не впізнав! Я не впізнав її, бо вона була в картузі, що звисав на самі очі. На ній була футболка. Вона не представилася».