Новини

Гурт Maroon 5 представив зірковий кліп на пісню «Girls Like You» із Карді Бі

31 мая 2018

Після підтвердження того, що колектив готує нову версію пісні «Girls Like You», музиканти представили пісню та кліп на неї. Поп-рок-бенд запросив попрацювати над треком Карді Бі. У композиції лідер Maroon 5 Адам Левайн співає про дівчину, яка йому подобається.

До ролика лос-анджелеського колективу потрапила низка чарівних панянок, які протягом відео танцюють навколо Адама. Серед них – Каміла Кабелло, Ґал Ґадот, Міллі Боббі Браун, Джей Ло, Тіффані Гаддіш і Еллен Дедженеріс.

Карді з’являється лише посередині кліпу та читає свої рядки в яскраво-жовтому пальті.

Хоч у відео Левайн і оточений такою кількістю жінок, наприкінці ролика він притискається до своєї єдиної – дружини Бегаті Прінслу, котра тримає на руках їхню доньку Дасті Роуз.

«Girls Like You» – це сингл із останнього альбому Maroon 5 «Red Pill Blues». Колектив оприлюднив платівку 3-го листопада 2017 року. Вона дебютувала на другій позиції чарту «Billboard 200». Хоч про студійник критики відгукнулися неоднозначно, він був сертифікований «RIAA» як платиновий, оскільки продажі копій диска в США перевершили позначку в мільйон одиниць.

На підтримку альбому Maroon 5 розпочав гастролі під назвою «Red Pill Blues Tour», які стартували 1-го березня в Кіто, Еквадорі. Гурт планує завершити поїздку на сорок два виступи 15-го жовтня у Нью-Йорку.