Новини

Гурт One Direction планує лише «щось незначне» на свою десяту річницю

15 апреля 2020

Члени групи One Direction, як повідомляють, не збираються бурхливо святкувати десятиріччя свого музичного проєкту. У день народження бойзбенду 23-го липня має відбутися «щось незначне».

Ліам Пейн, одногрупниками котрого були Найл Горан, Луї Томлінсон і Гіррі Стайлс, нещодавно розпалив міркування публіки про возз’єднання колективу, коли підтвердив, що виконавці перед своєю річницею «поспілкувалися разом».

Одначе після розмови про гучний телевізійний спецвипуск і нову музику, малоймовірно, що співаки знову зберуться для перетину часового рубежу. А надто, коли у світі триває пандемія коронавірусу, що унеможливить їхнє перебування в одному приміщенні.

Інсайдер розповів для колонки «Bizarre» газети «The Sun»:

«Вони знову на зв’язку, але обговорюють лише щось незначне з нагоди річниці. Усі вони зайняті власною музикою, тож нині у возз’єднанні просто немає сенсу. Гаррі, Найл і Луї відклали тури, які їм іще треба буде закінчити.

Возз’єднання п’ятьох учасників – чудова ідея, але з практичної точки зору вона потребує значного часу на налаштування, а такої нагоди наразі немає. І за постійної загрози коронавірусу навряд чи їм удасться зібратися до ювілею».

Цього тижня Ліам долучився до хатньої версії «Найпізнішого шоу з Джеймсом Корденом», де подражнив:

«Мені не дозволяють розповідати занадто багато, тому що я, очевидно, усе б розкрив. Ми чимало говорили, і, думаю, усі ми відчуваємо, що десятиріччя… це вельми особливий момент».

Ба більше: днями також виринула чутка про пісню «Five», до запису котрої долучився ексучасник гурту Зейн Малік.

23-го липня мине десятиріччя відтоді, як як гурт One Direction узяв участь у британському співочому конкурсі «The X Factor», де зрештою посів третє місце.