Новини

Гурт Pet Shop Boys представив новий синґл із учасником Years & Years і готується до туру

11 сентября 2019

Синті-поплегенди Pet Shop Boys оприлюднили «Dreamland» – композицію з майбутнього студійника. До її запису долучився лідер Years & Years Оллі Александер. Прослухати трек можна нижче.

А на 2020 рік артисти запланували масштабні аренні гастролі Великобританією. Продаж квитків на концерти в межах туру почнеться 13-го вересня. 28 травня Pet Shop Boys потішить публіку в Лондоні, 29-го – у Манчестері, 30-го – у Бірмінгемі. У червні вони завітають до Борнмута, Кардіффа, Н’юксла та Глазго.

Про новий трек учасники Pet Shop Boys сказали:

«У нас був напружений рік, коли ми закінчили наш новий альбом зі Стюартом Прайсом і написали пісні для «Музики» [кабаре-шоу гурту з Джонатаном Гарві] і «Моєї прекрасної пральні» [сценічна адаптація однойменної комедійної драми]. Ми також гастролювали на Далекому Сході і з нетерпінням чекаємо того, коли представимо свої найкращі хіти. Настільки захопливо, що наш новий синґл – це співпраця з Years & Years, одним із найоригінальніших та найуспішніших гуртів, що вийшли в це десятиліття, і нам дуже сподобалося писати та записуватися разом із Оллі Александером».

У червні вони також об’єднали зусилля з The Killers, щоб виступити під час гедлайнерського сету колег на «Ґластонбері».