Новини

Гурт Red Hot Chili Peppers підтвердив концерт на території єгипетських пірамід

17 января 2019

Учасники Red Hot Chili Peppers описали, як торішні каліфорнійські пожежі позначилися на запису їхнього альбому. Стихія уповільнили роботу колективу. Але рокери поділилися ще й радісною новиною: вони дадуть концерт поряд зі всесвітньовідомими пірамідами в Гізі, Єгипті.

«Перці» нині працюють над наступником свого лонгплея за 2016-й «The Getaway», який став їхнім одинадцятим студійним альбомом.

Барабанщик гурту Чед Сміт розповів на цьому тижні про прогрес у створенні нового матеріалу колективу. За словами музиканта, їхні плани геть зруйнувала пожежа «Вулсі», яка пройшлася по південній Каліфорнії торік, забрала життя чотирьох людей і знищила низку будинків.

«Ми почали працювати [над новим альбомом]: зависли у студії та заходилися створювати певний шум, підбирати ноти. А потім прикотила пожежа, і будинок, у якому ми працювали, став небезпечним місцем. Він не згорів, але ми не могли повернутися туди. Так що прогрес закляк».

Минулими вихідними члени RHCP взяли участь у концерті «Malibu Love Sesh», приуроченому жертвам пожежі «Вулсі». Там також виступила St Vincent, котра виконала кавер-версію пісні «перців» «Breakin’ The Girl», і Beck.

Щодо шоу в Єгипті, то воно відбудеться 15-го березня. Про це гурт повідомив у короткому відео на своїй сторінці в Фейсбуку.