Новини

Гурт Rumbero’s підготував інтернаціональний кліп

11 апреля 2018

Учасники колективу Rumbero’s представили кліп на пісню «Mi Musica». На неї вже відреагували серією флешмобів по Україні, а тепер композиція та її екранізація стали міжнародними. Знімання відбулися в сонячному Лос-Анджелесі, а героями стали актори з різних країн: Канади, Японії, США, України, Польщі та Мексики.

«Зйомки кліпу видалися дуже спонтанними. Ми не планували їхати в Америку, але так склалися обставини, і ми вирішили не йти проти волі долі. Далі почалася копітка підготовка: кастинг-агент шукав акторів, ми здійснювали постановку, репетирували з танцюристами з Америки по Скайпу. Цього разу ми повністю довірилися нашому кліпмейкеру й отримували задоволення від процесу зйомок», – поділилися солісти Rumbero’s Амадор Лопес й Олег Серафін.

Режисером відео став Юрій Двіжон, котрий раніше вже співпрацював із гуртом – зняв йому кліп на трек «Chikabella». Головна ідея нового творіння – показати, що музика об’єднує незалежно від національності та соціального статусу, і дозволяє вийти за межі буденного.

«Ідея кліпу полягає в тому, щоб показати наскільки широка аудиторія у групи Rumbero’s і наскільки їхні пісні можуть підірвати будь-кого, змусити танцювати. Я дуже радий, що хлопці вже вдруге довірилися мені в створенні музичного відео. По секрету скажу, що влітку глядачів чекає ще один сюрприз», – мовив кліпмейкер.