Новини

Гурт Sugarland представив кліп на пісню «Babe», у якому знялася Тейлор Свіфт

11 июня 2018

Виконавиця «Shake It Off» не лише знялася в екранізації. Вона стала співавторкою пісні (разом із лідером Train Патріком Монагеном), а ще розробила концепцію кліпу.

Тейлор грає жінку, яка крутить роман із чоловіком головної героїні. Останню втілила вокалістка Sugarland Дженніфер Неттлс. Обранця героїні зобразив актор Брендон Раут, відомий своєю роллю в «Поверненні Супермена».

Дія відбувається у шістдесятих роках минулого сторіччя. За сюжетом, невірний чоловік зраджує дружину, яка доглядає за оселею, із рудоволосою героїнею Свіфт. Одного дня він повертається додому та бачить свій одяг на ґанку, а ще помічає, що в помешканні замінені замки. Потім його дружина знімає каблучку з безіменного пальця.

«Це наче літній блокбастер», – розповів для «HollywoodLife» про відео другий учасник Sugarland Крістіан Буш. А його одногрупниця додала: «Це наче фільм. Дуже кінематографічний».

Раніше деут уже розповівдав про співпрацю зі Свіфт над треком. Артисти назвали це ідеальним поєднанням.

«Ця співпраця – ідеальне поєднання взаємного захоплення одне одного та взаємного захоплення великими піснями, – поділилася Дженніфер у квітні, коли гурт представив сингл. – Як митці ми дійсно бачимо світ через подібний об’єктив».

Також артистка додала: «Ми ніколи не залучали чужих пісень в альбоми Sugarland, але «Babe» нас одразу зацікавила. Із першого прослуховування! Було враження, що ця пісня варта уваги, тож ми її залишили на останню звукозаписувальну сесію. Це був особливий час для нас».