Новини

Гурт The 1975, можливо, видасть нову музику вже цього місяця

5 февраля 2019

Метті Гілі та ко, які видала третій альбом «A Brief Inquiry Into Online Relationships» у листопаді 2018-го, нині працюють над подальшим лонгплеєм «Notes On A Conditional Form». Очікується, що нова платівка прибуде вже цього літа.

Менеджер гурту Джеймі Оборн повідомив шанувальникам, що геть скоро вони почують уривок нового матеріалу.

Один із шанувальників запитав Оборна у Твіттері: «Чи правда, що The 1975 оприлюднить цього місяця сингл?» На це менеджер відказав: «Ми наполегливо працюємо над тим, щоб приготувати нову музику, так, – і додав: Не знаю, чи цього місяця. Усе залежатиме від готовності».

Оновлення виринуло з низкою звісток щодо нового продукту від лейблу «Dirty Hit». За словами Оборна, рекординг готує чимало неймовірного матеріалу.

Минулого місяця Гілі зазначив, що новий альбом The 1975 стилістично схожий на репертуар таких артистів, як The Streets і Burial. «Це справді деконструкція. Існують певні ліричні шматочки, які будуватимуть розповідь», – зазначив очільник гурту.

В іншому коментарі Джеймі Оборн охрестив «Notes…» «нічним альбомом».

Тим часом після завершення свого аренного туру у Великобританії Метті Гілі повідомив шанувальникам, що вони можуть очікувати на активні появи колективу на літніх фестивалях. The 1975, наприклад, очолить цього року «Редінґ і Лідс». На серпневій події також виступатимуть Foo Fighters, Post Malone і Blossoms.