Новини

Гурт The 1975 створив шанувальникам простір для цифрової детоксикації

21 мая 2020

Колектив Метті Гілі заснував «Mindshower» – новий віртуальний простір, де фани можуть за допомогою музики бенду прости «цифрову детоксикацію».

Натхненний футуристичним кліпом на пісню «The Birthday Party», сайт Mindshower.AI дозволяє користувачам «вчити, творити та ділитися».

Потрапивши всередину, шанувальники можуть перечитати низку ексклюзивних фензинів (журналів для шанувальників), створених давніми колегами колективу (Тобіас Риландер – сценографія, Джон Ґілмор – виробництво, Джордан Г’юз – світлини, Сем Берджес Джонсон – дизайн, Патрісія Віллірілло – стиль/креативний напрям), що містять небачені знімки та огляди з-за лаштунків.

Також відвідувачі сайту мають можливість завантажити набір файлів, пов’язаних із новим альбомом гурту «Notes On A Conditional Form». Це дозволить їм створювати власні переробки пісень і мистецькі твори, натхненні платівкою.

Іще сайт дозволяє шанувальникам завантажувати власний доробок у цифровий детокс-простір для участі в новому конкурсі, де їм пропонують розробити художні твори.

Про новий сайт Джеймі Осборн із «Dirty Hit» (британської незалежної звукозаписної компанії) сказав:

«За допомогою «Mindshower» ми хотіли запропонувати фанам унікальний погляд на світ The 1975. Використовуючи креатив із відео «The Birthday Party» […] ми створили простір, де шанувальники гурту можуть не лише дізнатися більше відомостей від артистів, а й використовувати цю інформацію для створення й обміну власним контентом.

Ми сподіваємось, що сайт слугуватиме як уявленням про створення «Notes On A Conditional Form», так і тем, пов’язаних із альбомом, і що це надихне шанувальників ділитися власними міркуваннями про запис за допомогою мистецтва та музики, яку вони створюють».

Гурт готується представити свій четвертий альбом «Notes On A Conditional Form» завтра.