Новини

Гурт The Hardkiss представляє перший сингл майбутнього альбому, який побачить світ у 2021-му році. «Жива» — «темна» історія про кохання, ненависть та жіноче перевтілення.

25 сентября 2019

Все склалося само собою в концепції історії «Жива»: рядок із нового синглу, акустичні інструменти та голос у новому концертному шоу, руки та вени, по яким тече кров. Головна героїня The Hardkiss все так само сильна та багатогранна. Але тепер вона почуває себе інакше — вона ходить по землі, вона стала більш чуттєвою та живою.

«Кожного разу, коли я проїжджав Гаванським мостом, вежа елеватора захоплювала мою уяву. Готичні образи наповнювали мою голову, але я не знав, хто з українських артистів міг би стати героєм цих похмурих розповідей, — ділиться режисер Mitti Misura. — Років п’ять я жив із цими зображеннями, поки одного вечора не зустрівся з Юлею та Валом. Ми одразу зрозуміли, що це буде вампірська історія. Історія-метафора про чоловіка та жінку, яку захоплює пристрасть та робить такою небезпечною. Але вона інша, вона шукає та знаходить тепло в собі. Вона змінюється».

Зйомки кліпу відбувалися наприкінці серпня на трьох локаціях у Києві: іподром, КиївМлин та Русанівська набережна. Бачення режисера ідеальної вампірши в образах втілила Олена Богданова. «У цій роботі багато чого для нас було вперше, — розповідає Юлія Саніна. — Наприклад, чорні лінзи на все око впродовж 20-годинної зйомки. Кров у кадрі в The Hardkiss теж з’явилась вперше. Зрозуміло, що комусь історія видасться похмурою, але вампіри без крові — це точно не наше «кіно». Ми настільки «загралися» з містикою, що у самому фіналі зйомок сталося непередбачуване. Піротехніка підвела і на мені спалахнула сукня. Але, дякую, все добре, я Жива».

Дивіться кліп «Жива»

 

Фото: Андрій Максимов

Вже цієї осені гурт The Hardkiss представить програму «Акустика», яку побачить 7 міст України. У Києві концерти відбудуться 3 та 4 листопада у Палаці «Україна». Технічний партнер шоу — компанія Alight. Розклад та квитки > thehardkiss.com