Новини

Гурт «Воплі Відоплясова» представив сюрреалістичний кліп на пісню «Кобіта»

13 сентября 2018

Олег Скрипка в «оздобі» прекрасних панянок – саме так утілила на екрані історію про «королеву з міста Лева» кліпмейкерка Олена Вінярська.

«Ми не могли просто поїхати до Львова та відзняти просто Олега Скрипку і просто красиві краєвиди: ми були б не ми, якби зробили те, що першим спаде на думку. У результаті вийшла робота, яку хочеться додивитися до кінця. Упевнені, що Львів відтепер будуть називати не містом Лева, а містом левиць», – зазначила режисер.

За словами лідера гурту «ВВ», його нова пісня покликана захищати дівчат:

«»Кобіта» з галицького діалекту – це суперова, класна дівчина або жінка. Зараз існують певні упередження щодо красивих і стильних панночок: їх критикують або ж узагалі висміюють. Проте я залюбки стану на їхній бік! Так, вони полюбляють покрутити нами, чоловіками, та така наша тяжка чоловіча доля, що зробиш, – усміхається Олег Скрипка. – Сяйні, гожі, вальні наші дівчата, кобіти будь-якого віку. Вмикайте голосніш – і танцюйте!»

Прем’єра кліпу «Кобіта» відбудеться сьогодні, 13-го вересня, у «ДК ПРЕМ’ЄР» на телеканалі М1. Відео вже є на офіційному каналі гурту «Воплі Відоплясова» на Ютюбі.