Новини

Говорили тільки про кохання та хлопців: Каміла Кабелло відповіла на заяви про те, що Тейлор Свіфт заохотила її покинути Fifth Harmony

16 марта 2018

Каміла Кабелло спростувала побрехеньки про те, що саме Тейлор Свіфт посприяла її виходу з ґьолзбенду Fifth Harmony задля сольної кар’єри.

Попри жваві спекуляції на цю тему в грудні 2016-го, коли Каміла залишила колектив, гаванська співачка наполягає на тому, що сама прийняла таке рішення.

«Мене дратувало, коли люди казали, що вона мене на це спонукала, оскільки я знаю: їй надіслали, певно, чимало критичних зауважень з цього приводу, – поділилася Кабелло з «The Sun». – Геть ніхто не міг мене переконати щось чинити. Якщо я не хочу щось робити, то навіть цілий світ мене не переконає. І навіть коли я щось роблю, а весь світ каже цього не робити, я все одно це зроблю. Я завжди була такою».

Іще артистка додала: «Якщо бути з вами чесною, вона ніколи не мала нічого спільного з цим. Це так смішно, бо коли ми з Тейлор прогулювалися та спілкувалися, то розмови стосувалися кохання та хлопців».

Хоча Тейлор, можливо, не стоїть за рішенням Каміли піти з гурту, вона, безумовно, дала їй поштовх у сольній кар’єрі – коли повідомила про те, що Каміла виступатиме з нею під час її світового туру.

«Це – тур стадіонами «Reputation», і я довго чекала моменту, щоб вам це розповісти, – мовила Свіфт минулого місяця. – Перші концерти в межах гастролей відбудуться за участю Charli XCX і Каміли Кабелло. Я справді в захваті, і сподіваюся, ви теж. Не можу дочекатися побачень із вами та з ними».