Новини

Green Grey випустив «GREATEST HITS»

21 сентября 2017

«Под дождем», «Мазафака», «Эмигрант», «Солнце и луна» та ще багато пісень Green Grey, на яких ми зростали, тепер вийшли на одному диску. Ювілейний альбом «GREATEST HITS» являє собою збірку найпопулярніших треків за всю історію гурту.

Green Grey, гурт: «Это компиляция тех треков, которые, мы считаем, за эти двадцать лет удались. То есть это полет нашего разума над нашим же творчеством. Рекомендуем, уверен, что вы найдете песни, которые вас сопровождали когда-то, те, которые буквально недавно вышли, но уже успели стать хитами».

Альбом «GREATEST HITS» вийшов одразу на двох носіях — CD-диску і вініловій платівці. Учасники гурту стверджують, що популярність вінілок за останні роки значно зросла і запис пісень саме таким способом є ще й комерційно успішним. На платівці, щоправда, помістилося майже вдвічі менше треків, аніж на диску,— лише дванадцять.

Green Grey, гурт: «Как правильно говорит Мурик, мы это все делаем для меломанов, которыми собственно, мы сами и являемся. На мой взгляд иметь виниловую пластинку — это круто».

З нагоди презентації альбому Green Grey влаштував ще й концерт, на якому пролунали ті самі найвідоміші хіти. Аби послухати гурт живцем, до рокерського клубу завітали Аня Добриднєва з Пари нормальних і редактор українського «Vogue» Маша Цуканова. Під час виступу Муріка і Дізеля стало зрозуміло, що йти на пенсію вони точно не збираються.

Green Grey, гурт: «Мы просто пообещали, когда у нас было двадцатилетие, буквально в этом году, что это был экватор, и нам еще нужно как минимум двадцаточку отстоять».