Новини

Групу щасливих шанувальників запросили до будинку Тейлор Свіфт, щоб ті почули її новий альбом перед виданням

5 августа 2019

2-го серпня Тейлор Свіфт запросила групу щасливих шанувальників на таємне прослуховування в її лондонському будинку. Артистка представила гостям новий альбом «Lover». Широкому загалу диск не дістанеться ще кілька тижнів (до 23-го серпня).

Обрані поспішили поділитися в соціальних мережах емоціями від події.

«Альбом неймовірний. Стільки дивовижних пісень, серед яких і кілька таких, що направду викликають сльози», – ідеться в одному коментарі.

Шанувальниця поділилася подробицями:

«Я вважаю, що в цьому альбомі знайдеться щось для кожного. Є кілька треків, котрі збивають з ніг, і деякі гардкорні пісні. Оскільки мені не дозволили розповісти більше про музику, напишу кілька випадкових речей, які запам’яталися під час прослуховування. Вона зробила нам хрусткі частування з рису в формі серця, і вони були рожевими, синіми та фіолетовими. Іще вона пригощала кастомізованими шоколадними цукерками. Одні були з написом «Lover», інші – із сердечками».

Інші фани опублікували світлини себе зі Свіфт, подарункові торбини, ділилися захватом щодо поглинання печива та шоколаду, а ще – втіхою щодо кількості настільних ігор.

Тейлор Свіфт, до слова, наступного місяця вручать першу в історії премії «Teen Choice Awards» нагороду «Ікона». На церемонії, яка відбудеться 11-го серпня в Гермоса-Біч, Каліфорнії. артистку вшанують за кар’єрні досягнення та «використання свого голосу і платформи для натхнення та здійснення позитивних змін».