Новини

«Guava Island» Ріанни та Childish Gambino може бути візуальним альбомом

15 марта 2019

Дві зірки повідомили, що готують сумісний проект у серпні, а місцеві ЗМІ заскочили Ріанну та Gambino (він же – Дональд Ґловер) на зніманні в Гавані, Кубі. Пізніше, у листопаді, на фестивалі репера «PHAROS», місцем проведення котрого стала Нова Зеландія, покзали трейлер фільму.

Нині ж з’явилося оновлення: «Guava Island», у котрому Ріанна та Ґловер утілили коханців та співучасників злочину, може бути представлений у форматі візуального альбому. Хоча дата презентації самого фільму ще не підтверджена, кінематографіст Крістіан Шпренґер згадав його у своєму профілі.

У розділі резюме на сайті Шпренґера зазначено, що він – оператор-постановник «Guava». Також там є доповнення: «Візуальний альбом із Дональдом Ґловером (також відомий як Childish Gambino)». Проте ці данні ще не підтвердили ні представники Ріанни, ні Ґловера.

Режисером «Guava Island» став колега Ґловера з Атланти Hiro Murai. До стрічки також долучаться актори Летиція Райт і Нонсо Анозі.

Очікується, що цього року Ґловер видасть новий альбом Childish Gambino. У березні він також дасть два концерти в Лондоні, а наступного місяця очолить «Коачелу».

Ріанна тим часом, як вважають, ставить фінальні штрихи до свого наступного диска. Продюсер The-Dream у січні повідомив, що співачка «суперблизька» до завершення свого чергового сольного проекту.