Новини

Гурт DZIDZIO зняв кліп про нелегальних бізнесменів на композицію «Банда»

21 сентября 2017

Цього разу головними в кадрі будуть не Дзідзьо, Юлік і Лямур, а Грубий, Худий і їхній антипод. За сюжетом, парубки навчаються у школі. Щоправда, один із них – старанний учень, інші двоє – не надто жадібні до науки. Саме ці двоє, Грубий і Худий, ведуть нелегальний бізнес на кордоні. Яким чином вищезгадані герої стають заможними, учасники колективу тримають у таємниці. Одначе Дзідзьо запевняє, що їх в оригінальний спосіб провчать.

«Це вчора було так, але не дай Бог, щоб було завтра таке. Тому ми спеціально ту пісню створили, для того, щоб молодь проаналізувала  й задумалася, що треба в житті вчитися і збувається все, просто треба дуже сильно вірити в це, – зазначив лідер колективу й додав: кліп на пісню «Банда» аж ніяк не пов’язаний із серіалами на бандитську тематику, популярними на початку двотисячних. – Це правда життя з Новояворівська, Радимна: як люди виживали, як заробляли мільйони, але не дали з тим собі ради. Знаєте чому? Бо голова не начитана. У голові пусто. Щоб гроші мати, треба трохи розум мати».

Частину кліпу створювали на подвір’ї київської школи. В екранізації також задіяли учнів навчального закладу. Поки старші знімалися, молодші чекали фрази «Знято!», щоби підбігти до членів гурту за автографами.

У музичному ролику мають з’явитися сцени, де Грубий і Худий хизуються своїм автомобілем перед однокласниками й навіть опиняються на даху машини.

«Цього разу ми обрали на головні ролі не професійних акторів, а типажі. Ми навіть жартували сьогодні, що всі тут – фанати DZIDZIO. Це було для нас важливіше. Люди йшли на жертви. Учора хлопців трохи били, кидали ними, а вони віддано брали в цьому участь і ні разу не жалілися. Напевно, ця любов до гурту DZIDZIO дає таку мотивацію», – розповів кліпмейкер Володимир Шурубура.

Представити відео планують за кілька тижнів.