Новини

Гурт Lama видав третю студійну збірку пісень

21 сентября 2017

Майже три роки створював новий альбом колектив Lama. Платівка вийшла б раніше, якби не низка причин. По-перше, студію, на котрій зазвичай записувався гурт, закрили, тож музикантам довелося шукати нову. По-друге, виконавці завжди скрупульозно готують репертуар, щоб, за словами Наталії Дзеньків, не було соромно перед людьми. А взагалі, час, який артисти проводять разом, тільки зміцнює їхні дружні стосунки. Це відобразилося й на назві свіжої платівки «Назавжди».

До третього студійника Lama увійшло шість нових композицій, а також сингли «Лиш тільки ти», «Жовте поле», «Пробач», «Не підведи», «Тримай» та «Ангел».

У записі нового альбому Lama взяли участь три оркестри. Однак і електронного звучання у композиціях Lama теж побільшало. До цього музиканти вдалися не спеціально. Нововведення відбулися у той час, коли учасники гурту перебралися з однієї студії в іншу. Там вони записувалися на електронних барабанах.

Ознайомитися з тим, що в них вийшло, пощастило глядачам концерту-презентації в одному зі столичних клубів. Там прозвучав як новий матеріал від Lama, так і відомі хіти. Хто ж туди не потрапив, може почути свіжі пісні з диска.