Новини

Гурт Maroon 5 представив трек «Wait»

1 ноября 2017

Студійник «Red Pill Blues» гурту Maroon 5 потрапить до крамниць уже післязавтра, 3 листопада. Але це не зупиняє музикантів від публікації ще одного треку з майбутнього диска. Після прем’єри «Whiskey» із A$AP Rocky Адам Левайн із одногрупниками представили новий трек «Wait».

У композиції з поп-звучанням Левайн м’яким голосом співає про те, як хтось просить у коханої людини пробачення, оскільки не хоче втратити любов.

 

«Wait» – це п’ята пісня, яку Maroon 5 представляє перед  виданням лонгплея. Напередодні релізу гурт уладнав із плутаниною, яка виникла через назву платівки. «Red Pill Blues» можна було б неправильно тлумачити як фразу, пов’язану з фразою учасників руху за права чоловіків. Прояснення викладено в інтерв’ю інтернет-видання «Huffington Post».

Учасники бенду зазначили, що не мали жодного уявлення про знайдені деким тлумачення. Фраза, мовляв, має тільки одне посилання – на популярний фільм «Матриця».

«Ми дійсно не зрозуміли, до чого там права чоловіків, – поділився гітарист колективу Джеймс Валентайн. – Ішлося про сцену з «Матриці»: ви берете червону чи синю пігулку? Нам і на гадку на спадало ідея асоціювати цю фразу з правами чоловіків».

Він продовжив: «Сподіваємося, усі знають про наші минулі заяви та виступи з цього приводу – що всі ми в гурті палкі феміністи. Тож це жахлива асоціація, тьху. Інтернет-тролі руйнують усе».

На запитання, чи змінять вони назву платівки, Валентайн відповів, що вже надто пізно це робити: «Він уже виходить, тож поїзд проїхав. Думаю, ми хіба що зможемо показати його правдивий бік».