Новини

Гурт MOZGI представив нову концертну програму 14 лютого в Stereo Plaza

21 сентября 2017

Саме Київ став відправною точкою всеукраїнського туру, який охопить понад 20 міст. До програми BIG SHOW потрапили кращі танцювальні хіти групи і сингли з нового альбому, вихід якого заплановано на цю весну.

14 лютого MOZGI показали масштабне шоу в новому для групи форматі, наповнене унікальними технічними нововведеннями, професійним звуком і світловими елементами. Ритм BIG SHOW задав DJ Bloodless, під сет якого відбувався виступ повітряних гімнастів. Центральним героєм шоу стала віртуальна голова, вже відома з обкладинки міні-альбому «Bar» і кліпу «Полицаи». Символ групи говорив з глядачами і керував усіма діями, а зв’язок між сценою і залом здійснювалася за допомогою світлодіодних браслетів. Тисячі вогнів, що сяяли в такт музиці, перетворили зал на нескінченну галактику!

Потап (Олексій Потапенко), учасник MOZGI, продюсер MOZGI Entertainment: «Шість суперзірок на сцені і all stars на найкрутішій вечірці року! Кілька тисяч людей вловлювали всі ритми MOZGI і відривалися разом з нами. У момент створення групи ми навіть і не думали про такі масштаби! BIG SHOW — це початок нової історії групи MOZGI!»

Ірина Горова, продюсер MOZGI Entertainment: «BIG SHOW — свято музики, світла і звуку! Над новою програмою ми працювали з кращими професіоналами країни, і завдяки їхній праці і креативу вдалося реалізувати наші найсміливіші ідеї! Сьогодні ми гідно представили новий формат шоу, який за своїм рівнем не поступається кращим світовим фестивалям танцювальної музики. І цієї весни BIG SHOW побачить вся країна».

Улюблених артистів прийшли підтримати їх сім’ї, друзі і колеги — для розміщення всіх гостей була спеціально добудована додаткова зона.

Найромантичніший день року не обійшовся без чуттєвих зізнань і несподіваних сюрпризів: тисячі людей стали свідками любові пари Юрія і Діани, а реакцією на позитивну відповідь дівчини на пропозицію руки і серця став шквал оплесків.