Новини

Гурт ТІК і Анастасія Приходько представили пісню «ІсторіЯ»

21 сентября 2017

Лідер гурту ТІК Віктор Бронюк об’єднав творчі зусилля з Анастасією Приходько. Їхній дует записав пісню «ІсторіЯ», яку вже можна віднайти в мережі. Трек присвячений усім небайдужим українцям, котрі не бажають жалітися та ходити по колу. Вже самою назвою композиції, а точніше – стилем її оформлення, дует наголошує: історію не зможуть творити абстрактні «ВОНИ», її створюють мільйони «Я».

 

За словами Віктора Бронюка, великі перемоги завжди складаються з маленьких. Хоч він, як сам каже, і не пише на замовлення, та коли виконавця неодноразово просили створити мотиваційну пісню на важливу для України тему, він не відмовився.

«Простіше всього сказати, мовляв, я втомився. І продовжувати жалітися на всіх і вся… Всі ми  щодня маємо шанс почати зміни з себе, перебороти паніку, страх і своїх внутрішніх демонів перед прийняттям рішень. Та нарешті взяти на себе відповідальність за власне життя», – зазначає лідер ТІКа.

Гурт ТІК, відомий жартівливими «Оленями» та «Сірожиним Пірожиним», не вперше створює пісні на соціальну тему. Раніше колектив, приміром, видав пісню «Люби ти Україну!».