Новини

Гурт ТіК вирушає в ювілейний тур

21 сентября 2017

Наступного року Тверезість і Культура (повна назва колективу – прим. ред.) святкують перше десятиріччя пісенної творчості. Втім, відзначати майбутній ювілей «ТіКівці» почнуть вже першого лютого 2015 року.

«Браття та сестри, дорогенькі українці і гарнезні україночки, а також весь прийдешній і приїжджий люд, що любить гарну музику і душевну пісню! Гурт ТіК починає добру і гарну справу – свій ювілейний тур по всій Україні «Люби ти Україну»», – зазначили музиканти у своєму прес-релізі.

Для ювілейного туру музиканти готують спеціальні сценічні декорації. Натомість від глядачів чекають «щирі посмішки і відкриті серця».

«Кожною піснею і кожною нотою ми весь цей час зізнавалися в любові Україні, – говорить лідер гурту Віктор Бронюк. – Зараз важливо робити все що можеш, щоб підтримати країну, щоб змінити щось на краще. І ми теж маємо робити те, що в нас виходить найкраще – співати на славу цьому народові, на славу всій Україні».

Цей тур обіцяє стати найбільшим в історії гурту – він охопить 33 міста України і завершиться 10 червня в рідній для Віктора Бронюка Вінниці.