Новини

Гурт «ТІК» зарядить шанувальників ЕМОційно-музичним антидепресантом

21 сентября 2017

Лідер гурту «ТІК» Віктор Бронюк коли пожартував, що, можливо, колись команда спробує себе в готичному гоа-трансі або емо-шансоні. Хоча, виявилось, не жартував…

Віктор Бронюк: «З гумором й іронією розбираємо не по кісточках, а по “сємочках” вигадані ірреальні проблеми й світи, щоб вимальовані сльози і чорні нігті «емочок» засяяли яскравими фарбами позитиву, щастя і радості! Наша Емочка — про те, що, попри все, світ насправді прекрасний! Люди полюбляють робити із мухи слона, зациклюватися на дріб’язках, перетворюючи їх на трагедії вселенського масштабу. Хоча найчастіше те, на що витрачаються сили і нерви, по суті є дещицею-пилинкою у порівнянні з тим прекрасним, що нас оточує. Наше життя набагато цікавіше й романтичніше. Тому своєю Емочкою наш гурт усім нагадує: не варто ховатися у свої вигадані, сюрреалістичні світи. Краще кожен день проживати з позитивом і яскравими емоціями, якими наповнений наш світ».

І хоча на субкультурні розваги лідеру «ТІК» часу ніколи не вистачало, до емо та інших неформальних течій Віктор Бронюк ставиться з життєвою мудрістю.

Віктор Бронюк: «Субкультурні прояви — це форма протесту. У період дозрівання і становлення молодь часто не хоче сприймати те, що їм нав’язує дорослий світ. От і вигадують собі різні неформальні світи. Деякі мої друзі у певний час теж ставали “металістами” й іншими “нєфорами”. Але час завжди розставляє все на свої місця. Людина переростає. Буває, кидається із крайності у крайність: сьогодні — рокер, завтра — хіпстер, післязавтра — метросексуал. А потім закінчує навчання, одягає костюм і — бац — вже державний службовець!»

Екранізацію нового хіта «Емочка» для гурту «ТІК» створила епатажна режисер Олена Вінярська. Вона задіяла в зніманні не тільки Віктора Бронюка, а й менеджмент гурту. Продюсера Олега Збаращука пофарбувала в зелений колір. І попросила відтворити дикі танці. У ролі головної героїні зняла доньку директора «ТІК» Ольги Рудніченко — Ніку. А промо-директора — креативного продюсера MOLA group Дениса Путінцева перетворила на брутальну прибиральницю — такий собі перебільшено-вгодований варіант переможниці «Євробачення» Кончити Вурст в перуці від стиліста Алли Пугачової.

Віктор Бронюк відривався в атмосфері кислотного пінапу. У компанії загадкової представниці потойбічної субкультури, трубачок-еквілібристок, поні-єдинорога, милого малятка, райдужних американських машинок фудтраків, рожевих фламінго й баянів, зелених тортів, гігантських грибів та іншого неймовірного фетіша, обрамленого розгульною фантазією режисера.

Віктор Бронюк: «Назнімали дуже багато матеріалу. А прикид для кліпу мені такий підібрали, що його знімати не хотілося! Як у Михайла Поплавського часів його першого пришестя. У цьому костюмчику поведу сина 1 вересня до школи. Хай всі бачать, що я — “продвинутий”!»

Дивіться кліп «Емочка» гурту «ТІК»: