Новини

Харчування знаменитостей: Тейлор Свіфт назвала улюблені страви від провідних зіркових кухарів

14 марта 2019

Нещодавно Тейлор Світ оприлюднила життєві уроки, які вона вивчила перед тридцятиріччям. Одним зі своїх найбільших досягнень артистка вважає три рецепти на всі випадки життя.

«Я завжди готую чимало. Але є три основні рецепти, якими я користуватимуся постійно», – зазначила співачка.

Виконавиця «Bad Blood» у подробицях розповіла про улюблені страви. Ось вони: курка по-муглайськи від Найджели Ловсон, курячі фахітас із соусом моле від Джеймі Олівера та «Справжні фрикадельки зі спагеті» від Айни Ґартен.

«Я просто обмокую фарш із яловичини в хлібних крихтах», – уточнила виконавиця.

Щодо іншої мудрості, якою зірка збагатилася до тридцяти, є її готовність навчати своїх шанувальників. Артистка навіть планує долучитися до політики.

«Я чимало часу вивчала політичну систему й гілки влади, які підписують законопроекти, які впливають на наше повсякденне життя. Я помічала стільки проблем, що спричиняють ризик для наших найуразливіших громадян, і відчула: мені потрібно висловитися, аби допомогти зі змінами. Чи перед тридцятьма роками я почуваюся достатньо поінформованою, щоб звертатися до своїх ста чотирнадцяти мільйонів послідовників? Я робитиму більше, щоб допомогти. Наступного року в нас великі перегони», – поділилася Тейлор Свіфт.