Новини

Хто тут із 2018-го? Кліп One Direction на пісню «What Makes You Beautiful» досяг мільярда переглядів

9 ноября 2018

Музичний ролик за 2011 рік на дебютний сингл із альбому бойзбенду «Up All Night» став першим у відеографії 1D кліпом, який сягнув десятизначного числа на Ютюбі. Члени колективу видали «Up All Night» черех рік після того, як їх згуртував на британському талант-шоу музичний магнат Саймон Коул. Артисти, котрі стали міжнародними суперзірками, розпочали 2016-го невизначену перерву в сумісній діяльності. Це сталося через рік після того, як гурт покинув Зейн Малік.

Попри те, що нині всі виконавці зайняті сольними кар’єрами, віддані бойзбенду шанувальники продовжують відтворювати його відео в мережі. Як показує вищезгадана кількість переглядів, екранізація «What Makes You Beautiful» найпопулярніша серед аудиторії колективу.

Для вибулого з One Direction Зейна, до речі, це вже друге відео за його участю з мільярдним показником. Кліп на трек артиста з Сією Ферлер «Dusk Till Dawn» за 2017 рік досягнув такої позначки раніше.

Новина виринула на наступний день після того, як Зейна знову жваво згадували ЗМІ. Артист заявив, що більше не контактує з колишніми одногрупниками, оскільки після його виходу з гурту пролунало кілька похмурих коментарів.

«Чесно кажучи, я довго не розмовляв із жодним із них, – наголосив артист в інтерв’ю. – Маємо те, що маємо. Дещо відбулося, дещо було сказано після мого виходу. Жалюгідні фрази. Дрібниці, яких я не очікував».

Співак також зазначив, що ніколи по-справжньому не дружив із одногрупниками, адже вважав, що краще йому бути наодинці.

«У мені завжди переважали подібні настрої. Мені не подобається спілкуватися з надто великою кількістю людей», – пояснив Зейн.