Новини

Іґґі Азалія ледь не побилася на вечірці

15 ноября 2018

14-го листопада в Лос-Анджелесі відбулася гаряча вечірка. І не через музику чи танці. Виконавиця «Fancy» завітала на захід під назвою «Fashion Nova x Cardi B», під час котрого поділилася відео зі своїм вологим волоссям. За словами виконавиці, саме Bhad Bhabie вилила на неї воду. Азалія пригадала в коментарі до ролика участь своєї супротивниці в телешоу Доктора Філа 2016-го року: «Що ж, моя поява дійсно засмутила цю дівчину Доктора Філа. Вона думала, що я битимуся з дитиною?!»

Наприкінці ночі, коли 28-річна Азалія їхала додому з вечірки, вона ще раз пояснила шанувальникам, що не збирається вплутуватися в бійку з п’ятнадцятирічною.

«Я чула, що ця маленька дівчинка зробила собі ім’я, коли зіграла дурня на телебаченні та в мережі, але я – доросла. Я не витрачатиму своєї енергії на це лайно, не битимуся з дитиною в клубі… Ти видаєшся нерозумною. Я не збираюся зчіплюватися на підлозі з п’ятнадцятирічним дівчиськом із Інтернету».

Іще Іґґі додала:

«Хочеться сміятися. Думаю, деякі люди бажають здаватися грізними. Успіху тобі в твоїй кар’єрі. Ти молода, пригадаєш пізніше це, і будеш почуватися дурепою».

А за версією Bhabie в Інстаграм Сторіс, Іґґі підійшла до неї, наче вони найліпші подружки, хоч раніше публікувала про неї зневажливе в мережі.

Австралійська зірка згодом виклала ще кілька подробиць інциденту в Твіттері:

«Я просто стояла там без охорони, позувала для знімків. Аж тут – відчуваю воду на волоссі. Обертаюся, а там – усі ці люди гудять і кричать. Подумала, що там хтось б’ється. Через цю ситуацію я була в сум’ятті. Просто стояла на місці, не відходила на жоден сантиметр. Потім з’явилася вона в супроводі своєї свити. Якби це не було фальшивим телевізійним трюком, то вона без проблем змогла б до мене дістатися. Я навіть не знала, що вона там. Вона пила напій в оточені друзів й охорони».